söndag, oktober 25, 2009

TV-PROGRAMMET AGENDA GAV SVAR PÅ TAL. 20% KAN TÄNKAS VÄLJA SVERIGEDEMOKRATERNA.


Man skall inte ge sig. Programmet handlade om SD´s uppmärksamhet i media senaste tiden. Och det är klart att det irriterar de etablerade partierna. Men vad som borde irritera mest är att var femte väljare kan tänka sig se Sverigedemokraterna som parti i Regeringen. Det borde väcka till eftertanke.

JAG HAR SAGT DET FÖRR.
Media och de etablerade partierna går rakt i fällan. Att media gör det beror på deras kåthet att nyhetsförmedla och sälja det som intresserar folk. Men partierna borde fundera över sin egen strategi för att möta SD´s kraft.

Hur kan det komma sig att SD vinner mark? - Jo genom att de andra partierna marginaliserar det faktum att vi i Sverige har ett stort integrationsproblem. Varför arbetar inte partierna fram en långsiktig strategi. Och handlingsplan.
Daniel Pohl från tidskriften Expo beskrev i Agenda, exakt det jag påtalat så många gånger tidigare. Inte minst inom mitt eget parti. -"SD´s möjlighet att uttrycka sin politik är extremt stor. Och inget av de etablerade partierna återger en motbild."
Du kan även läsa mina tidigare inlägg på min blogg så får du det bekräftat.

Ingen kan blunda för det faktum att SD redan finns i 144 kommuners fullmäktige. När Maud Olofsson i Gomorron Sverige mötte Jimmie Åkesson föll hon pladask. Han kolugn medan hon väste uppjagad. Och hon gjorde det största misstaget - hon repeterade alla SD´s politiska appeller. Den bästa repetitionen SD kan tänka sig stod Centern för. Det är som Daniel Pohl sa i programmet Agenda. Politikerna missar att vara en motbild till SD. Så enkelt är det.

Bild: Lars Gustaf (SVT agenda)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar