måndag, juni 08, 2009

Marit Paulsen blev Folkpartiets valmagnet.


Det råder knappast någon tvekan - Folkpartiet har en valmagnet i Marit Paulsen. Bondmora och tant som hon själv säger att hon är har hon fått den lilla människan att förstå EU-frågorna. Genom hennes arbete för jordbruket, det närproducerade och blivit djurens språkrör har hon fått en skara att välja just henne. Hon är ärlig, uppriktig och rak. Och tydlig. Hon brinner för frågorna och med ett envist gnetande och engagemang har hon just det som många andra politiker helt saknar - trovärdighet.
Marits flykt från Vänsterpartiet, via Socialdemokraterna till Folkpartiet är ett tydligt tecken på politisk mognad och driven av viktiga frågor istället för föråldrat synsätt genom partikollektiv och partibok.

FOLKPARTIET FICK FIN FRAMGÅNG I EU-VALET
Det gick bra i EU-valet för Folkpartiet, som jämte Miljö- och Piratpartiet tog matchen. Folkpartiet är det mest JA-trogna partiet bland alla riksdagspartierna för ett starkare EU. Vi arbetar för att samarbetet i Europa skall göra Sverige rikare, vår omvärld tryggare och ge oss möjlighet att lösa gränsöverskridande problem. Fred, god miljö, trygghet och tillväxt klarar vi bättre genom EU-samarbetet. vi säger JA till Euron, JA till mer samarbete om säker mat, och JA till ett europeiskt FBI för att bekämpa grova brott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar